1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Bayar da AK Parti’den, Pazar Belediyesi için aday adayı oldu
Bayar da AK Parti’den, Pazar Belediyesi için aday adayı oldu

Bayar da AK Parti’den, Pazar Belediyesi için aday adayı oldu

31 Mart 2019’da yapılacak Mahalli İdareler Seçimine doğru aday adaylığı başvuruları devam ediyor. Pazar Belediyesi için AK Parti’den bir başvuru da ÇAYKUR’da sendika başkanlığı görevinde bulunan Mustafa Bayar’dan geldi.

A+A-

Futbol antrenörlüğü yanında ÇAYKUR’da sendika başkanlığı görevinde bulunan ve aynı kurumda ustabaşı olarak çalışan Mustafa Bayar, AK Parti’den Pazar Belediye Meclis Üyeliğine aday adayı oldu.

Bayar, AK Parti Pazar İlçe Başkanlığında Teşkilat Başkanı Ümit Çakıroğlu’na başvuru dilekçesini teslim etti.

mustafabayar.jpg

Pazar’a hizmet için böyle bir karar aldığını ifade eden Bayar, “1972 yılında Pazar’da doğdum. Ocak mahallesindenim. İlkokulu Ocak ilköğretim okulunda, ortaokulu Pazar’da, liseyi Endüstri Meslek Lisesinde tamamladım. Pazarspor’da kısa bir süre profesyonel olarak futbol oynadım. 1998 yılında ÇAYKUR’da işe girdim. 2011 yılında üniversiteye gittim, makine bölümünü bitirdim. Şu an ÇAYKUR’da teknik ustabaşı ve sendika başkanlığı yapıyorum. Aktif olarak halen futbol oynamaktayım. 40 yaş üstü veteranlar ve masterlerin hem kulüp başkanı hem de oyuncusuyum. TMVFL Türkiye Milli Karmaya seçildim. C antrenörlük belgesi aldım. Evli ve 6 çocuk babasıyım. Pazar’a hizmette bulunmak ve en iyi şekilde hem partimizi hem de ilçemizi temsil etmek için ben de varım.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
13 Yorum