1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Bayramoğlu, Ç.Hemşin’deydi
Bayramoğlu, Ç.Hemşin’deydi

Bayramoğlu, Ç.Hemşin’deydi

Ak Parti Rize 1. sıra Milletvekili Ali Bayramoğlu seçim çalışmalarını Hemşin ve Çamlıhemşin ilçelerinde devam ettirdi.

A+A-

Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Bayramoğlu Başbakan Erdoğan’ın yükünü hafifletmek için bu yola çıktıklarını belirterek, “Türkiye’de ilk defa bir hükümet oylarını artırarak güven tazeleyecek. Bütün anketler Ak Partinin açık ara zaferini gösteriyor. Biz Sayın Başbakanımızın memleket için yaptığı çalışmalara destek olmak, onun yükünü hafifletmek için yola düştük. Rize’den en yüksek oyla Ankara’ya Başbakanımızın huzuruna çıkmayı arzuluyoruz. Ankara’ya ne kadar güçlü gidersek Rize’ye de o kadar güçlü hizmet getiririz” dedi.
2. sıra adayı Lütfü Çırakoğlu ile 3. sıra adayı Hasan Karal ise günü Rize merkezde çalışarak geçirdiler. Aday Lütfü Çırakoğlu, tüm Rizelilere seslenerek iradelerini güçlü ve kararlı bir şekilde sandığa yansıtmalarını istedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum