1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Bayramoğlu'na MÜSİAD desteği
Bayramoğlu'na MÜSİAD desteği

Bayramoğlu'na MÜSİAD desteği

Müstakil İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Ömer Bolat, Rize'de eski MÜSİAD Başkanı AK Parti Rize Milletvekili adayı Ali Bayramoğlu'na destek verdi.

A+A-

Genel Başkan Ömer Bolat, bugün AK Parti Rize Teşkilatı ve MÜSİAD Rize Şubesi üyeleri ile biraraya geldi. AK Parti Rize Milletvekili Adayı eski MÜSİAD Başkanı Ali Bayramoğlu ile yanyana oturan Bolat, Bayramoğlu'na destek verdiklerini açıkladı. Bolat yaptığı konuşmasında, "Seçim kampanyalarında ülkeyi ekonomide, sağlıkta, güvenlik ve dış politika meselelerinde dünyadaki rekabet liginde öne çıkartacak program, proje ve önerilerin tartışılmasından çok, malesef hamasi suçlamalar, cevap vermeler gibi tartışmalar yaşandı. Demokratik olgunluk açısından pek şık bir kampanya dönemi geçmedi. Siyasi parti liderleri 23 Temmuz sabahı artık kısır çekişmeleri bir kenara bırakmalı, önce Türkiye, önce halkımız diyerek birlikte çalışmak, ortak paydada buluşmak doğrusunda gayret etmelidirler" dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçiminin, yeni dönemde bir kez daha kriz ortamına sokulmaması gerektiğini ifade eden Bolat, "Türkiyede kutuplaşma, gerilim oluşturma belki bir kaç oy getirebilir. Fakat ülkeye ve halkımıza hiçbir faydası olmaz. Türkiye'yi zayıflatmak isteyen dış ülkelerin ve ekonomideki gerilimden faydalanmak isteyen faizci rantiyecilerin kazancı olur. Halkımız zarar görür. O yüzden kutuplaşma, bölünme, kamplaşma ve gerilim çabalarından siyasi partiler uzak dursunlar. Herkes vatandaşın tercihine saygılı olmalıdır. Biz de saygılı olacağız" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum