1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Bayramoğlu'ndan bilgisayar jesti
Bayramoğlu'ndan bilgisayar jesti

Bayramoğlu'ndan bilgisayar jesti

Seçim çalışmaları esnasında gelen talep üzerine Rize İşitme Engelliler Derneği'ne 2 adet bilgisayar sözü veren Ak Parti M.Vekili Bayramoğlu sözünü tuttu.

A+A-

Ak Parti Rize Milletvekili Ali Bayramoğlu’nun seçim çalışmaları sırasında uğradığı İşitme Engelliler Derneği’nin talep ettiği bilgisayarlar geldi. Bayramoğlu’nun gönderdiği 2 adet bilgisayarı AK Parti merkez ilçe başkanı Ali Yazıcı, Rize İşitme Engelliler Derneği’ni ziyaret ederek kendilerine teslim etti.
Bu gibi derneklerin çok hassas olduğunu dile getiren Ali Yazıcı “Seçimden önce bu derneğimizi ziyaret ettiğimizde bizden iki adet bilgisayar isteğinde bulunmuştular. Biz de seçimin hemen akabinde bu sözümüzü yerine getirmiş olduğumuzdan dolayı son derece mutluyuz. İlerleyen zamanlarda bu derneğimizle birlik beraberlik içinde yapacakları faaliyetlere de desteklerimizi devam ettireceğiz. Ben bize gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı derneğimize ve dernek başkanımıza teşekkür ediyorum”. Dedi.

İşitme engelliler derneği başkanı ise konuşmasında “iki adet bilgisayar talebimizi yerine getiren milletvekilimiz Ali Bayramoğlu ve Merkez İlçe başkanım Ali Yazıcı’ya teşekkür ederim”. Dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum