1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Belediyeden annelere çiçek fidesi
Belediyeden annelere çiçek fidesi

Belediyeden annelere çiçek fidesi

Rize Belediyesi tarafından Anneler Günü dolayısıyla en güzel hediye anlamında yapılan değerlendirmeyle 5 bin çiçek fidesi dağıtılacağı kaydedildi.

A+A-

Göktürk FIRAT - Rize Belediyesi Proje Etüt Müdiresi Nevin Kürkçü, Anneler Günü kutlamaları kapsamında belediye olarak 'En güzel hediye sevgidir, annenize sevginizi hediye edin' şeklinde bir slogan geliştirdiklerini söyledi. Kürkçü, bu sloganla bağlantılı olarak Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı'nın talimatıya Anneler Günü'nde dağıtılmak üzere 5 bin adet çiçek fidesinin hazırlandığını kaydederek, "Kadife, begonya ve ateş gülü gibi çiçek türlerinden oluşan 5 bin adet çeçik fidesini 11 Mayıs 2007 tarihinde Rize Cumhuriyet Meydanı'nda düzenleyeceğimiz bir etkinlikle Rizeli annelere dağıtacağız. Annelerimiz bu çiçekleri balkonlarında ve bahçelerinde değerlendirebilecekler" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız