1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Benzin alana yıkama bedava
Benzin alana yıkama bedava

Benzin alana yıkama bedava

Pazar’da 35 yıldır hizmet veren Özgüçler Petrol Ofisi bayii, benzin alan her aracın iç ve dış yıkamasını bedava yapacağını duyurdu.

A+A-

Pazar’da 35 yıldır hizmet veren Hasan Çolak’a ait Özgüçler Petrol Ofisi bayii yenilenen tesislerini bugün hizmete açtı. Açılış kurdelesini, TTO Meclis Başkanı Ali Osman Ulusoy, Pazar kaymakamı Yalçın Sezgin, Belediye Başkanı Hikmet Hatırnaz ve şirket sahibi Hasan Çolak birlikte kestiler.
Güzelyalı mahallesi sahil yolu kenarında yenilenen tesislerinin açılışı nedeniyle bir süreliğine kampanya başlatan şirket, araçlarına akaryakıt alan sürücülerden iç ve dış yıkama ücreti almayacak.

Firma açılışına Rize Valisi Kasım Esen gecikmeli olarak katılırken siyasi partilerin milletvekili adaylarının da törende yer aldıkları gözlendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
9 Yorum