1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. Bilgisayar hoparlöründe kaçakçılık
Bilgisayar hoparlöründe kaçakçılık

Bilgisayar hoparlöründe kaçakçılık

Trabzon'da polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda bilgisayar hoparlörü içerisinde gizlenmiş şekilde uyuşturucu madde ele geçirildi.

A+A-

Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Trabzon Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Trabzon Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde bir otobüs firmasına ait emanet bölümünde kendisine gelen kargoyu teslim alan S.C.Y. (24) isimli şahsı gözaltına aldı. Cumhuriyet Savcılığı'nın izni ile kargo paketi polis ekipleri tarafından açılırken, paketin içerisinden iki adet oto parfüm şişesi ile iki adet bilgisayar hoparlörü çıktı. Hoparlörlerin kapakları açılınca naylon poşet içinde toplam 33 gram kubar esrar ile 6 Ecstasy hap ele geçirildi. Olayla ilgili S.C.Y isimli şahıs gözaltına alındı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum