1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. BİR ÖLÜR, BİN DİRİLİRİZ...
BİR ÖLÜR, BİN DİRİLİRİZ...

BİR ÖLÜR, BİN DİRİLİRİZ...

Trabzonlu şehit piyade komando er Miktat Beder, Arsin'de düzenlenen törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

A+A-

MUSTAFA USTA-GÖKMEN ŞAHİN
Diyarbakır'ın Lice ilçesi kırsalında dün gerçekleştirilen mayınlı ve bombalı saldırıda şehit olan 9 askerden Trabzonlu piyade komando er Miktat Beder, bugün memleketi Trabzon'un Arsin ilçesinde düzenlenen törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Diyarbakır'dan askeri uçakla Trabzon'a getirilen şehit erin cenazesi ambulansla Arsin ilçesine getirildi. Burada Arsin Merkezi'ndeki Ulu Camii'nde ikindi namazı sonrasında askeri tören düzenlendi.

Törene, Trabzon 48. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Muhittin Yenikeçeci'nin Şırnak'ta operasyonda olması nedeniyle Samsun Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Yıldırım, Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, Vali Nuri Okutan, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, şehit ailesi ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Cenaze namazı yoğun yağmur yüzünden yaklaşık 20 dakika kadar gecikmeli olarak kılınırken, Şehidin babası Mustafa, annesi Fatma, kardeşleri Bülent ve Murat Beder tabutun başında uzun süre gözyaşı dökerek ağıtlar yaktı.

Cenaze namazı sonrası vatandaşlar bölücü terör örgütü aleyhine slogan atarken, Şehit Piyade komando er Miktat Beder'in cenazesi daha sonra Çiçekli köyündeki aile mezarlığında toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum