1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. BİRBEN, YENİ MHP RİZE İL BAŞKANI OLDU
BİRBEN, YENİ MHP RİZE İL BAŞKANI OLDU

BİRBEN, YENİ MHP RİZE İL BAŞKANI OLDU

MHP RİZE İL BAŞKANLIĞI KONGRESİNDE 2 ADAY YARIŞTI. SERKAN BİRBEN OY ÇOĞUNLUĞUYLA İL BAŞKANLIĞINA SEÇİLDİ

A+A-

MHP Rize İl Başkanlığı Kongresi’nde Serkan Birben oy çoğunluğuyla il başkanlığına seçildi.

MHP Rize İl Başkanlığı Kongresi geniş bir katılımla İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde yapıldı. MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu’nun Divan Başkanlığı yaptığı kongrede mevcut başkan Cem Kazmaz Milletvekili aday adayı olduğu için başkanlığa talip olmadı. Kongrede Serkan Birben ve Hasan Şenkaya yarıştı.

mhp2.20150301121656.jpg

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunarak başlayan kongrede partililer Andımızı da okudu.

mhp5.20150301142619.jpg

Kongrede aday olmayan MHP Rize İl Başkanı Cem Kazmaz bir veda konuşması yaptı. Kazmaz konuşmasında Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nde konferans vererek Üniversite Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman tarafından plaket ile ödüllendirilen Şevki Yılmaz’ı ve üniversite yönetimini eleştirdi.

mhp1.20150301121714.jpg

Kazmaz konuşmasında, “İsmini biz Rize Üniversitesi olarak söylüyoruz. Tescilli bir Atatürk düşmanı çıkmış, Atatürk’e suikast girişiminde bulunmuş katil adaylarının isimlerini Rize’de sokaklara vermiş bir kişi çıkmış, tarafsız olması gereken, bilim yuvası olması gereken, Atatürkçü, aydın Türk gençleri yetiştirmesi gereken üniversitede zehir saçıyor. İnanılmaz şeyler söylüyor. Sanki cennet ve cehennemin anahtarı kendi ellerinde, elinde bir cihaz var insanların imanını ölçüyor. Bizim iktidarımızda böyle tescilli Atatürk düşmanlarına geçit verilmeyecektir. Maalesef ülkemizi getirdikleri durum bu” şeklinde konuştu.

mhp3.20150301142536.jpg

317 delegenin oy kullandığı seçimlerde Serkan Birben 316 oy oranı ile 300 oy alan rakibi Hasan Şenkaya’yı geride bırakarak MHP Rize İl Başkanlığına seçildi. 1 oy ise geçersiz sayıldı.

mhp4.20150301142548.jpg

Serkan Birben başkanlığındaki MHP Rize İl Yönetimi şu isimlerden oluştu: İmdat Önçırak, Mevlüt Sancaktutan, Orhan Başdemirci, Fatih Kopuz, Naciye Hacıömeroğlu, Fevzi Banko, Ayhan Berberoğlu, Arif Mamatioğlu, Lale Parıltı, Mustafa Yıldız Toptan, Barış Ergün, Halil İbrahim Sandıkçı, Bünyamin Aslan, Fatma Tatar Kazmaz, Yavuz Koçan, Habib Yalçın Şinaforoğlu, Mustafa Çalık, Şaban Topaloğlu, Selçuk Selimoğlu ve Halis Coşkun. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum