1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. BOŞANDIĞI EŞİNİ BIÇAKLADI
BOŞANDIĞI EŞİNİ BIÇAKLADI

BOŞANDIĞI EŞİNİ BIÇAKLADI

RİZE’DE BİR KİŞİ, 20 GÜN ÖNCE BOŞANDIĞI ESKİ EŞİNİ BİRÇOK YERİNDEN BIÇAKLAYARAK AĞIR YARALADI

A+A-

Rize’de bir kişi, 20 gün önce boşandığı karısını birçok yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı. 

Edinilen bilgiye göre olay, akşam saatlerinde Rize’nin Paşakuyu Mahallesi’nde meydana geldi.

20 gün önce karısı ile mahkeme kararı ile boşanan Van nüfusuna kayıtlı E.B. (34), boşandığı eşi S.B. (31) ile sokakta karşılaştı.

E.B. henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştığı eski karısını birçok yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı.

Ardından Tophane Polis Merkezi’ne giderek teslim oldu. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan kadının ise hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.

Konuyla ilgili Rize Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi: 

21.11.2015 günü saat 18.00 sıralarında meydana gelen kasten yaralama olayı ile ilgili olarak; olayın şüphelisi E.B. (34), iki hafta önce boşandığı eski eşi S.B. (31)  saat 09.00 sıralarında telefonla arayarak barışma teklif etmiş, ret cevabı alınca akşam saat 17:00 sıralarında S.B.’nin işten çıkmasını bekleyip eski eşini takip etmiş, daha sonra yanına gelerek eski eşinden kendisini affetmesini istemiş, ret cevabı alınca üzerinde taşıdığı ekmek bıçağı ile eski eşini bıçaklamıştır.

Olayın faili E.B. yakalanarak gözaltına alınmış ve gereki işlemler için adli merciilere sevk edilmiştir. Mağdur S.B.’nin hastanede tedavisi devam etmekte olup hayati tehlikesi devam etmektedir.

bicaklama.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız