1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. Bu kazada can kaybı olmadı!
Bu kazada can kaybı olmadı!

Bu kazada can kaybı olmadı!

Trabzon'da freni boşalan kamyon, park halindeki iki araca çarptıktan sonra bir apartmanın bahçesine uçtu. Kazada kimsenin burnu bile kanamadı!

A+A-

Trabzon'da freni boşalan kamyon, park halindeki iki araca çarptıktan sonra bir apartmanın bahçesine uçtu. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, araçlarda maddi hasar oluştu.
Edinilen bilgiye göre, Halit Aygün idaresindeki 61 K 8159 plakalı tuğla yüklü kamyon, dik bir rampayı tırmandığı sırada freninin boşalması sonucu geri gelmeye başladı. Sürücüsünün kontrolünü kaybettiği kamyon, yaklaşık 30 metre geri geldikten sonra yol kenarında park halindeki 61 DH 764 plakalı otomobil ve 61 DH 195 plakalı panelvan araca çarptı. Kontrolsüz bir şekilde ilerlemeye devam eden kamyon, daha sonra yol kenarındaki korkulukları kırarak 61 DH 764 plakalı otomobille birlikte yaklaşık 5 metre yükseklikteki duvardan apartmanın bahçesine uçtu. Bu sırada apartman bahçesinde park halindeki 34 YKC 57 plakalı otomobil de kamyondan dökülen tuğlaların altında kaldı.

Kazaya şahit olan vatandaşlar, çevrede insanların bulunmasına rağmen kazada kimsenin zarar görmemesine şükrettiklerini belirtirken, bazı vatandaşlar da kaza sırasında çıkan gürültüden çok korktuklarını söyledi. Ölen ya da yaralananın olmadığı kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum