1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Bu yatırımlar İkizdere'yi cazibe merkezi yapacak
Bu yatırımlar İkizdere'yi cazibe merkezi  yapacak

Bu yatırımlar İkizdere'yi cazibe merkezi yapacak

Ovit Tüneli, Organize sanayi bölgesi ve lojistik merkezle birlikte cazibe merkezi olacak İkizdere'de AK partili adaylara coşkulu karşılama

A+A-

Ak Parti Rize Milletvekili Adayları Hasan Karal ve Osman Aşkın Bak, Rize’nin İkizdere ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

akpart1.20150425103320.jpg

İlçede kalabalık bir vatandaş grubu tarafından karşılanan adaylar, ilk olarak Ak Parti İkizdere İlçe Teşkilatıyla değerlendirme toplantısı yaptı.
İkizdere Merkez camiinde cuma namazı kıldıktan sonra esnafı ziyaretlerinde bulunan Ak Parti Rize Adayları, vatandaşların isteklerini dinledi ve görüşlerini aldı.

akpart2.20150425103442.jpg

İlçe ziyaretinde İkizdere Belediye Başkanı Hasan Köseoğlu, Ak Parti İkizdere İlçe Başkanı Ahmet Aksu, İl Yönetim Kurulu üyeleri ve teşkilat mensupları adaylara eşlik etti.

akpart3.20150425103338.jpg

KARAL, “İKİZDERE, OVİT TÜNELİ’YLE BİRLİKTE UĞRAK YERİ OLACAK”
Ak Parti Rize Milletvekili Adayı Hasan Karal, İkizdere’de Ak Parti’ye gösterilen desteğin büyük olduğunu vurgulayarak, “İkizdere vadisinde bulunan Ovit Tüneli, Organize sanayi bölgesi ve lojistik merkezle birlikte İkizdere ilçemiz cazibe merkezi haline gelecektir. İkizdere, Ovit Tüneli’yle birlikte gelişecek olan ulaşım ağında uğrak yeri konumuna gelerek, gelişimini devam ettirecektir. Rize Mardin arasındaki sevgi yolu diye adlandırdığımız bu yoldan geçen araçlar, İkizdere ilçemize uğrayarak ekonomik faaliyetlerin gelişmesine katkı sağlayacaktır” şeklinde konuştu.

bak.20150425103418.jpg

BAK, “İKİZDERE’NİN TURİZM POTANSİYELİNİ ORTAYA ÇIKARACAĞIZ”
Yapacakları çalışmalarla İkizdere’nin turizm potansiyelini ortaya çıkaracaklarını ifade eden Ak Parti Rize Milletvekili Adayı Osman Aşkın Bak, “Doğu Karadeniz’i kapsayan Yeşil Yol projesiyle birlikte yaylarımızı turizme açarak, bölgemizin turizm potansiyelini ortaya çıkaracağız” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum