1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. Bunu insan olan yapamaz!
Bunu insan olan yapamaz!

Bunu insan olan yapamaz!

Trabzon'da yaşanan bu olay, adeta gelinen noktayı özetliyor. Akçaabat ilçesinde 3 inek kimliği belirsiz kişiler tarafından şişlenerek telef edildi!

A+A-

Trabzon'un Akçaabat İlçesi'nde 3 inek, kimliği meçhul kişi ya da kişiler tarafından şişlenerek telef edildi.
Edinilen bilgiye göre, olay önceki gece Akçaabat Orta Mahalle'de meydana geldi. Harun Bulut isimli şahsa ait 3 inek, evinin alt katında bulunun ahırda önceki gece kimliği meçhul kişi ya da kişilerce şişlenerek telef edildi. Olaydan, eşi Macide Bulut'un sabah inekleri sağmak içini ahıra indiğinde haberdar olduklarını belirten Harun Bulut, eşinin gördüğü manzara karşısında baygınlık geçirdiğini söyledi. İneklerle geçimlerini temin ettiklerini dile getiren Harun Bulut, "Bunu yapanlarda hiç mi vicdan yok? Bu hayvanlar sayesinde ailemizin geçimini temin ediyorduk. Elimizde başka hayvan da yok" diye konuştu.
Önceki yıl da bazı ineklerinin aynı şekilde öldürüldüğünü kaydeden Harun Bulut, olayı gerçekleştirenlerin en kısa zamanda bulunarak cezalandırılmasını isterken, olayla ilgili 2 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız