1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Bunun adı ihmal değilse ne?
Bunun adı ihmal değilse ne?

Bunun adı ihmal değilse ne?

Rize'de, 2 günde 3 kez, 82. Yıl ile Devlet Hastanesi arasında mekik dokuyan ve hasta olmadığı söylenen 28 yaşındaki kadın, hayatını kaybetti!

A+A-

Mustafa BAYRAK - Rize’de 2 günde 3 kez hastaneye götürülen ancak doktorlar tarafından hasta değil denilerek evine gönderildiği öne sürülen 28 yaşındaki genç kadın hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre Rize’nin Ortapazar köyünden Nuray Kutlu yüksek ateş, baş ve mide ağrısıyla Rize 82. Yıl Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Serum takılıp iğne yapıldıktan sonra hasta evine taburcu edildi. Ancak şikâyetleri devam ettiği için Nuray Kutlu’yu tekrar Hastaneye götürdüklerini söyleyen kardeşi Sami Demirci, “Doktorlar bir türlü teşhis koyamadılar. Hasta değil diyorlar ancak ablam acılar içinde kıvranıyor. Sevk edin diyorum gerek yok diyorlar. 2 kez 82. yıla 1 kez de Rize Devlet Hastanesi’ne götürdüğüm halde hasta olmadığı söylenen ablamı maalesef hastanede kaybettik.” Dedi.
 
Ablasının doktor ihmali yüzünden hayatını kaybettiğini iddia eden kardeş Sami Demirci, “Cumartesi günü ablamı Rize 82. Yıl Hastanesi’ne götürdük. Burada serum taktılar ve iğne vurarak gönderdiler. Ablam midem yanıyor, içimde ateş var diyordu. Eve götürdük, şikâyetleri devam ettiği için sabahleyin bu kez Rize Devlet Hastanesi’ne götürdük. Burada da kontrol ettiler bir şey bulamadılar. Yine serum ve iğne verdiler. Tekrar eve götürdük. Akşam 9 sıralarında ablam yine baş ve mide ağrısından dert yanıyordu. Tekrar bu defa Rize 82. Yıl Hastanesi’ne götürdük. Akşam 9 sıralarıydı. Acilde serum taktılar ve iğne vurdular. Ancak ateşi düşmedi. Ablam hep içim yanıyor diyordu. Doktorları birçok kez çağırdım, hemşireleri yanına çağırdım bir şeyi yok dediler. Başka yere sevk edin dedim. Yine bir şeyi yok biz doktor değil miyiz dediler. Ablam sürekli içim yanıyor diyordu. Sabah 6 sıralarında ters döndü ve hemşireleri çağırdım. Kalp masajı etmeye başladılar. Ancak ablamı kaybettik” diye konuştu.
Ortapazar köyünde toprağa verilen Nuray Kutlu 2 yıl önce de eşini kaybetmişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
11 Yorum