1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. BURAK YILMAZ'A GEÇMİŞ OLSUN MESAJI!
BURAK YILMAZ'A GEÇMİŞ OLSUN MESAJI!

BURAK YILMAZ'A GEÇMİŞ OLSUN MESAJI!

Rizespor Basın Sözcüsü Aykut Ferah, dün oynanan GS maçında Burak Yılmaz’a atılan maddeler konusunda açıklama yaptı...

A+A-

Rizespor Basın Sözcüsü Aykut Ferah, her maça final gibi baktıklarını söyledi.
Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında dün kendi evinde Galatasaray ile 1-1 berabere kalarak, 1 puanı hanesine yazdıran Rizespor’un basın sözcüsü Ferah, kalan maçlardan puan ve puanlar almak zorunda olduklarını ifade etti.

"TEHLİKELİ BÖLGEDEN UZAKLAŞMAK İSTİYORUZ"
Galatasaray maçında alınan 1 puanın önemli olduğunu vurgulayan Ferah, "Evimizde kaybetmememiz gerekiyordu. Kazanabileceğimiz bir maç oldu. Pozisyonlar yakaladık. Takım olarak zaman zaman üstün oynadık. Ligin ilk yarısında Galatasaray maçı ardından takımda bir düşüş başlamıştı. Bu haftadan itibaren bunun tam tersi olmasını diliyoruz. Galatasaray maçının ardından yükselişe geçmek istiyoruz. Toplamda bu sezon Galatasaray’dan 2 puan alarak 2 puan verdik. Önümüzde bir deplasman maçı var. Bu maçta Antalya’dan puan ve puanlar almalıyız. Artık her maça final gibi bakıyoruz. Her maç bizim için puan demek. Ligin bitimine 11 hafta kaldı. Maçlarımızı kazanarak, tehlikeli bölgeden uzaklaşmak istiyoruz" dedi.

"BURAK'A GEÇMİŞ OLSUN"
Ferah, dün oynanan karşılaşmada Burak Yılmaz’a atılan maddeler konusunda da, "Evimizdeki maçta yaşanan bu olay bizi de üzdü. Kulübümüz her zaman centilmenlik yarışında üst sıralarda olan bir ekiptir. Bu konuda özellikle başkanımız Menin Kalkavan çok hassastır. Burak Yılmaz'a yapılan hareketleri tasvip etmiyoruz. Burak'a geçmiş olsun diyorum. Şehrimize gelen her futbolcu, yönetici, teknik ekip kim olursa olsun hepsi misafirimizdir. Hepsi bu şehrin iyi ve doğru yönlerini görmeli. Bunun için taraftarlarımızdan daha dikkatli olmalarını istiyoruz. Sporun kardeşlik, dostluk olduğunu unutmayalım" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum