1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Bürokraside Ardeşen rüzgarları esiyor
Bürokraside Ardeşen rüzgarları esiyor

Bürokraside Ardeşen rüzgarları esiyor

Ardeşenli eğitimci Kemal Şamlıoğlu Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Genel Müdürlüğünde daire başkanı oldu.

A+A-

15 Yıla yakın bir süre eğitimci olarak görev yapmakta olan Kemal Şamlıoğlu Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Genel Müdürlüğünde Öğrenci İşleri ve Sosyal Etkinlikler Daire Başkanı oldu.

Kemal Şamlıoğlu - Özgeçmiş

Kemal Şamlıoğlu, 1978’de Rize’nin Ardeşen ilçesinde dünyaya geldi. İlköğrenimini 1991 yılında Arhavi İmam Hatip Lisesinde tamamladı. 1995’te Trabzon - Of İmam Hatip Lisesinden mezun oldu. 1999 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği programını bitirdi. Aynı üniversitede Edebiyat Eğitimi üzerine tezli yüksek lisansını tamamladı. Şamlıoğlu, Ardahan Üniversitesi’nde Yeni Türk Edebiyatı dalında Doktora yapmaktadır.

1999 yılında Ardeşen Mesut Karaoğlu İlköğretim okuluna Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni olarak atanan Şamlıoğlu; 3 yıl Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni olarak çalıştıktan sonra devlet memurluğundan istifa etti. Askerlik görevini Kahramanmaraş’ın Göksün ilçesinde asker öğretmen olarak yaptı. 2002 yılından itibaren yaklaşık 12 yıl süreyle özel bir öğretim kurumunda yönetici olarak çalıştı. ÖZDER (Özel Öğretim Derneği) Kurucusu ve Yönetim Kurulu Üyesi olan Şamlıoğlu, 2014 Şubatından itibaren Ardeşen Anadolu İmam Hatip Lisesinde görev yapmaktayken Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Genel Müdürlüğü Öğrenci İşleri ve Sosyal Etkinlikler Daire Başkanı olarak görevlendirildi. Şamlıoğlu, evli ve iki kız çocuğu babası olup, İngilizce ve Osmanlıca bilmektedir.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
17 Yorum