1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. C.Başkanı Erdoğan 'Rizeliler Buluşuyor'a katıldı
C.Başkanı Erdoğan 'Rizeliler Buluşuyor'a katıldı

C.Başkanı Erdoğan 'Rizeliler Buluşuyor'a katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Erdem Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen “Rizeliler Buluşuyor” programına katıldı.

A+A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Erdem Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen “Rizeliler Buluşuyor” programına katıldı. Erdoğan burada yaptığı konuşmada, Rizelilere kendisine verdikleri destekten ötürü teşekkür etti.

riz8.20150503203159.jpg

Rizeli hemşehrilerinin her zaman desteğini gördüğünü belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Geçtiğimiz günlerde bir televizyon kanalı spikeri Rize’ye gitmiş. Orada bir program yapıyor. Oradaki hemşehrilerime güya benim aleyhimde bazı şeyler söyletecek. Hemşehrilerimden laf alamayınca araya girip kafasındakileri kendi söylüyor ama benim hemşehrilerim meydanı boş bırakır mı? Çıkıyor bütün doğruları mikrofonda ifade ediyor. O televizyon spikeri hemşehrilerimin sözlerini dinlemek yerine önce ara veriyor sonra yayını tümden kesiyor. İşte bunların maalesef yapısı bu, karakteri bu. Bunların dertleri milleti dinlemek değil, kendi söylemek istediklerini oradaki insanların ağzından almak. Yahu Rizeli bu oyuna gelir mi? Hepsi de yapılan hizmetleri bir bir anlattı. Gazeteci kisvesi altında muhalefetin borazanlığını yapanlar inşallah gerekli dersi almışlardır. Bu hadise 40 yıllık siyasi mücadelemizin bir özeti” dedi.

riz7.20150503203220.jpg

“MANŞETLERLE ÇARPIŞA ÇARPIŞA BUGÜNLERE GELDİK”
“Biz manşetlerle çarpışa çarpışa bugünlere geldik” diyen Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Manşetlerin desteği ile gelmedik. ‘Muhtar dahi olamaz’ başlıklarını atanlar bunlardı. Millet iradesini ortaya koydu. Onlar 40 yıl boyunca hep sesimizi kısmaya çalıştılar. Milletimiz ise görüşlerimizi bizim adımıza çok daha gür seda ile ifade etti. Bizim sözcümüz medya değil millet oldu. 1994 yılında İBB adaylığım sırasında da bir televizyon kanalında yine böyle bir tezgah kurmuşlardı. Üsküdar’da oturduğum evimin imarımın olmayışından hareketle beni köşeye sıkıştıracaklarını sanıyorlardı. Biz zaten bu sorunları çözmek için geliyorduk. Nitekim İstanbul halkının desteği ile geldik ve bu sorunları çözmeye başladık. Kentsel dönüşüm ve değişimlerle bunları çözmenin gayretindeyiz."

riz6.20150503203241.jpg

Muhalefeti de eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Hukuksuzca cezaevine girdiğimde o başlıkları atanlardan sevinç naraları atılıyordu. Bugün de hala yüzde 52 oyla cumhurbaşkanı olmuş şahsıma, yüzde 50 oyla ülkeyi yöneten iktidara bitmek tükenmek bilmeyen kinle saldırıyor. Sorsanız tarafsızlar ama hepsi amigo. Ülkemize ve dünyaya ideolojik saplantıları ile bakıyorlar. Bizimle değil milletimizin tarihi ile kültürü ile inançları ile sorunları var” dedi.

riz54.jpg

“MİLLET, KABE’NİN NERESİ OLDUĞUNU 7 HAZİRAN’DA GÖSTERECEK”
Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın, 1 Mayıs’la ilgili söylediği “Müslümanlar Kabe’ye giderler hacı olmak için. Museviler Kudüs’e giderler. Dini inançların merkezleri vardır. Mabetleri vardır. Onun dışında hiçbir yerde onu yapamazsınız. Evet dini bir inanç açısından dini bir inanç olarak söylemiyorum fakat işçiler açısından da Taksim olmazsa olmaz bir yerdir” sözlerini de sert bir dille eleştiren Erdoğan, 7 Haziran seçimlerine dikkat çekti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları söyledi:
“Bu ara tuttular malum ana muhalefet imam hatip okullarını kapatmaktan bahsediyor. Bakıyorsunuz bir diğeri diyaneti kaldırmaktan bahsediyor. Bakıyorsunuz Kudüs Yahudilerindir diyor. Bakıyorsunuz ‘Taksim bizim Kabe’mizdir diyor’ Bunlar rotayı şaşırmışlar. Bu millet Kabe’sinin neresi olduğunu gayet iyi biliyor. İnanıyorum ki Taksim’i Kabe olarak gösterenlere 7 Haziran’da Kabe’nin neresi olduğunu gösterecektir.” 

riz4.20150503203312.jpg

video1.png

riz9.20150503204006.jpg

riz3.20150503203345.jpg

riz2.20150503203411.jpg

riz1.20150503203428.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
9 Yorum