1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. CABİR DEDE'NİN EVİNDE GÖNLÜNÜ ALDI
CABİR DEDE'NİN EVİNDE GÖNLÜNÜ ALDI

CABİR DEDE'NİN EVİNDE GÖNLÜNÜ ALDI

Rize'de bulunan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, konuştuğu salondan karga tulumba çıkarılan Mustafa Cebir'i evinde ziyaret edip gönlünü aldı.

A+A-

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Rize'de Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında katıldığı konferansta kendisiyle görüşmek isteyen fakat güvenlik güçlerince salondan çıkarılan kişiyi yaşadığı köyde ziyaret etti.

dib2.jpg

Katıldığı konferansın ardından Mustafa Cabir'in yaşadığı Kalkandere ilçesine bağlı İnci köyüne giden Başkan Görmez, gül verdiği Cabir Dede ile sohbet ederek sorunlarını dinledi.

dib1.jpg

Cabir ile akşam namazını birlikte kılan Başkan Görmez, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, "Amcamıza konferansta yapılan hareket bizleri üzdü. Konuyu bilseydim konferansı bırakır çıkar ve kapıda kendisini dinlerdim. Çok üzüntülüyüm. Bize hakkını helal etmesini istiyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
14 Yorum