1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Çalımbay taraftardan destek istedi
Çalımbay taraftardan destek istedi

Çalımbay taraftardan destek istedi

Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay Denizli maçında taraftarların yoğun desteğine ihtiyaç duyacaklarını söyledi.

A+A-

Muhammet KAÇAR - Çaykur Rizespor teknik direktörü Rıza Çalımbay, Denizlispor maçı için taraftarlarına çağrıda bulunarak, "Gerilimli maçlarda taraftarın desteğiyle birkaç maçımızı lehimize çevirdik. Onlara yine çok ihtiyacımız olacak" dedi.
Denizlispor maçıyla birlikte ligde çok önemli bir döneme başlayacaklarının altını çizen Rıza Çalımbay, taraftarlarının kendilerini yalnız bırakmayacağından emin olduğunu söyledi. İyi bir takımla karşılaşacaklarını belirten Rıza Çalımbay, şöyle devam etti:
"Denizlispor'un önemli oyuncuları, sakat ya da cezalı durumda. Ancak bu bizi açımızdan çok büyük bir avantaj teşkil etmiyor. Bu sınav bizim için çok ama çok büyük önem taşıyor. Rakibimizi gözümüzde ne büyütüyoruz, ne de küçültüyoruz. Bu kritik maçtan alacağımız 3 puan bizim önümüzü aydınlatacak. Daha sonra 3 büyüklerle oynayacağımız maçlara moral ve güven duygusuyla çıkmamızı sağlayacak." dedi.
Önce Denizlispor ardından Beşiktaş, sonra da Trabzonspor ve Galatasaray'la oynayacaklarını hatırlatan Rıza Çalımbay, "En ufak bir puan kaybına dahi tahammül edebilecek durumda değiliz. Denizlispor maçında alacağımız sonuca göre ligdeki çizgimiz yeni bir yön kazanacak. Kendi sahamızda istikrarlıyız, deplasmanda değiliz. Bir çıkış yakalamak istiyorsak patlama yapmak zorundayız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum