1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Çalışandılar, BİRLEŞEN oldular!
Çalışandılar, BİRLEŞEN oldular!

Çalışandılar, BİRLEŞEN oldular!

Rize’de, daha önce aynı sektörde çalışırken kendi işlerinin patronu olmaya karar veren 6 kalifiye usta Birleşenler adıyla ortak şirket kurdu.

A+A-

Rize Gündoğdu’da, Renault Servis Müdürlüğü, kaporta ve boya şefliği yapan 6 kalifiye elemanın bir araya gelerek kurdukları “Birleşenler Oto Kaporta Özel Renault Servisi” düzenlenen törenle hizmete açıldı. Gündoğdu Belediye Başkanı Kerim Kasap, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ömer Ofluoğlu ile Ak Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer’in birlikte kurdelesini kestiği işletmenin açılışına çok sayıda davetli katıldı.

Arazi sahibi Saffet Kopuz, Rize Renault Servis Müdürü Orhan Başdemirci ve boya, kaporta ustaları Musa Fırat, Halim Fırat, Fehmi Uzun ile Cemal Selçuk’un bir araya gelmesiyle kurulan şirketin Renault’un yanında diğer markaları da kabul edeceği belirtildi. Yeni kurulan şirketin Yönetim Kurulu Başkanı ve Servis Müdürü Orhan Başdemirci kendilerine ait geniş bir mekanda, dükkan sahibi kalifiye elemanlarla hizmet vereceklerini belirterek,

 “İşyeri sahibi de elemanı da biziz. Yıllarca sektörde hizmet verdik. Türkiye’de sadece 200 tane Cotech dediğimiz kalifiye eleman mevcutken bunlardan 2 tanesi bizim şirketimizde ortak eleman olarak görev yapacak. 18 yıllık kaporta ustamız, 12 yıllık boya şefimiz ve tecrübeli ekibimizle kurmuş olduğumuz ortak şirkette halkımıza hizmet vereceğiz. ” Şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
10 Yorum