1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bürokratları Rize’de
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bürokratları Rize’de

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bürokratları Rize’de

Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” programı kapsamında, Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan Başkanlığında, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bürokratları, Rize'de bir dizi etkinliğe katılacak.

A+A-

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bakanlık bürokratları, Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan Başkanlığında, Bakan Mehmet Müezzinoğlu’nun 6 Ocak 2017 tarihinde Konya’dan kamuoyuna duyurduğu “Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” programı kapsamında 10.03.2017 Cuma Günü (Yarın) Rize’de ziyaretlerde bulunacak.

Rize’de işçiler, işverenler, Ticaret ve Sanayi Odaları ile Esnaf ve Sanatkârlar Odaları ile bir araya gelinecek.

Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, emekliler, engelli vatandaşlar da ziyaret kapsamında yer alacak.

Ziyaret kapsamında gerek çalışanların gerekse yatırımcı ile işverenin çalışma hayatı ile ilgili sorunları dinlenecek, görüş ve önerileri alınacak.

Toplantıda özellikle işveren ile sanayicilere yeni istihdam hedefleri aktarılacak, ilave istihdam destekleri konusunda bilgilendirme yapılacağı ifade edildi.

Ziyaretler kapsamında ev ziyaretleri de gerçekleştirilecek.

Rize Programında 09.00-11.30 saatleri arasında Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetimi ile şehir merkezindeki esnaflar, küçük işletmeler, eczaneler, hastaneler, hibe kapsamında iş kuran engelli vatandaşların iş yerini kapsayacak esnaf ziyaretleri gerçekleştirilecek.

11.45-13.00 saatleri arasında fabrika ve iş yerlerinde işçilerle birlikte yemek yendikten sonra 14.00-17.00 saatleri arasında da büyük işletmeler, OSB ve fabrika ziyaretleri gerçekleştirilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum