1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Camiye yardım edenlere plaket
Camiye yardım edenlere plaket

Camiye yardım edenlere plaket

Rize Merkez Dalyan Camii’nin bakım ve onarımına katkıda bulunan Rize İl Müftüsü, Belediye Başkanı ve Ak Parti İl Başkanı’na onur plaketi verildi.

A+A-

Dalyan Camii imamı Abdurrahman Karal, Caminin ihtiyaçları ile çevre düzenlenmesi konusunda sağladıkları maddi ve manevi katkılardan dolayı, Rize Müftüsü Zeki Sayar, Belediye Başkanı Halil Bakırcı ve AK Parti Rize İl Başkanı Hasan Karal’a bire plaket takdim ederek, “Sayın İl Müftümüz, Belediye Başkanımız ve İl Başkanımız, Camimizin kısa zamanda eksiklerinin tamamlanması noktasında cemaatimizle birlikte bizlere çok büyük maddi ve manevi destek vermişlerdir.

Bu nedenle şahsım, müezzin arkadaşım ve cami yönetimi olarak almış olduğumuz bir kararla yenileme ve eksikleri giderme çalışmamalarımızda bizlere büyük destek veren İl Müftümüze, Belediye Başkanımıza, İl Başkanımıza şahsımız ve cemaatimiz adına teşekkür ederek bu plaketleri sunuyor, bundan sonrada desteklerinin devamını diliyoruz” diye konuştu.

Dalyan Camii’nde kılınan sabah namazı sonrası sohbet odasında yapılan kahvaltının akabinde düzenlenen plaket törenine Rize Yeşilay Cemiyeti Başkanı B.Ali Kavalcı, Rize Belediye Başkanı Özel Kalem Müdürü Fahrettin Kaya, Ak Parti il Yönetim Kurulu üyeleri; Ali İhsan Öksüz, İsmail Kosif, Mehmet Avcı, Eyüp Baş, Lütfullah Yılmaz, Halil Turan, Ali Avcılar, Neşat Ceylan ve kalabalık bir cami cemaati de katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum