1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Camlar kırılsın, çocuklar değil!
Camlar kırılsın, çocuklar değil!

Camlar kırılsın, çocuklar değil!

Rize il Müftüsü Zeki Sayar ve Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Kale Camii’nde, yaz kursları kapsamında temel din eğitimi gören çocukları ziyaret ettiler.

A+A-

Rize il Müftüsü Zeki Sayar ve Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Kale Camii’nde Yaz kursları kapsamında temel din eğitimi gören çocukları ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdiler.
Ziyaret esnasında çocuklara öğütler veren Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, “Geleceğimiz olan çocuklarımız için biz büyüklerin çok çalışması gerekmektedir. Biz cami kapılarında oynayarak büyüdük. Şimdi bakıyorum ve zaman zaman oluşan şikâyetleri duyuyorum. Çocuklarımız cami avlularında gürültü ediyormuş, cam kırıyormuş. Büyükler de daha kötüsünü yaparak onların kalbini kırıyor. Biz büyükler çocukların kalbini kırmadan, kırılan camları tamir etmeliyiz. Cami ile insan bütünlüğünü sağlamalıyız. Onları sık sık ziyaret ederek küçük hediyelerle memnun etmeliyiz. Bunu gelenek haline getirmeliyiz” dedi.

Daha sonra Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı ile İl Müftüsü Zeki Sayar eğitim gören çocuklara kitap, top, balon ve çikolata dağıttılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum