1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Çamlıhemşin Belediyesi'nden ödüllü yarışma
Çamlıhemşin Belediyesi'nden ödüllü yarışma

Çamlıhemşin Belediyesi'nden ödüllü yarışma

Çamlıhemşin Belediyesi logosunu yenilemek için 1000 TL ödüllü yarışma düzenledi.

A+A-

Çamlıhemşin Belediyesinden yapılan açıklamada, kurumsal logonun; Türkiye’nin alternatif doğal turizm bölgelerinden biri olan Çamlıhemşin’ in vizyonunu yansıtacak şekilde, hem Çamlıhemşin hem Karadeniz Bölgesi'nin sahip olduğu genel imajla uyumlu; yaratıcı, akılda kalıcı ve işlevsel kullanıma olanaklı bir biçimde tasarlanıp oluşturulmasının amaçlandığı vurgulandı.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Yarışma sonucu; Ayder Turizm Merkezi, Kaçkar dağları, Milli parkı, tarihi konakları, kemer köprüleri, alabalığı, kaleleri, yaylaları, doğal balı ve uçsuz bucaksız yeşili ile doğal mavisi ile bir doğa cenneti olan ilçemizi tanıtıcı ve belirleyici logonun, yaşadığımız çağa uygun olarak, vizyonel ve fonksiyonel bir forma dönüştürülmesi hedeflenmektedir. Ancak siyasi veya etnik bir görüş veya düşünceyi ifade eden veya çağrıştıran isim ve logolar Çamlıhemşin Belediyesinin logosu olamaz.”

YARIŞMA ŞARTNAMESİ İÇİN TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız