1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Çamlıhemşin'de heyelan: Yol 4 saat kapandı
Çamlıhemşin'de heyelan: Yol 4 saat kapandı

Çamlıhemşin'de heyelan: Yol 4 saat kapandı

Çamlıhemşin'de meydana gelen heyelanda çift şeritli yol 4 saat trafiğe kapalı kalırken her iki yönde de araçlar kuyruk oluşturdu.

A+A-

CEMİL KUS
Çamlıhemşin Konaklar Mahallesi karayolunda heyelan meydana geldi. 

Heyelan nedeniyle yaklaşık 4 saat çift yönlü trafiğe kapatılan karayolunun iki yönünde de araç kuyruğu oluştu.

Çamlıhemşin Belediyesi ve Özel idare ekiplerinin çalışmalarının ardından, yol tek şeritten trafiğe kontrollü olarak açıldı.

heyelan3.20140923210105.jpg

İLÇE EKİPLERİ TEDBİRLERİ ELDEN BIRAKMIYOR

Bu arada Rize Meteoroloji Müdürlüğü yetkililerinden edinilen bilgiye göre son günlerde Çamlıhemşin’de metrekareye 110 kilogramın üzerinde yağış düştüğü bildirildi. Bu yağışlardan dolayı sel ve heyelan olabilme ihtimallerini göz önünde bulunduran ilçe özel idaresi ve belediye ekipleri tedbirleri elden bırakmıyor.

heyelan12.jpg

HAŞİMOĞLU ''HEYELANDA CAN VEYA MAL KAYBI OLMAMASI SEVİNDİRİCİ''

Meydana gelen heyelanda 4 bin metre küp hafriyat boşalttıklarını belirten Çamlıhemşin Belediye Başkanı Osman Haşimoğlu  ''Meydana gelen heyelan anında yoldan araç ve yayaların olmaması sevindirici, bölgemizde aşırı yağışlardan dolayı heyelanların oluşabilme ihtimaline karşı tedbirlerimizi elden bırakmıyoruz.'' dedi.

heyelan1.20140923210133.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız