1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Çamlıhemşin'de yılsonu sergisi
Çamlıhemşin'de yılsonu sergisi

Çamlıhemşin'de yılsonu sergisi

Çamlıhemşin Halk Eğitim Merkezi tarafından organize edilen Yıl Sonu Sergisi geniş bir katılımla gerçekleştirilirken büyük ilgi gördü.

A+A-

Yasin BAŞALMAZ - Çamlıhemşin Atatürk İlköğretim Okulu’ndaki sergiye İlçe Kaymakamı Şenol Koca, Belediye Başkan Vekili Yaşar Alınoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Hamza Çil, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kenan Şahin, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Salih Gülbay, Ardeşen Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Sandıkçı, Fındıklı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yücel Yıldırımkaya, Daire Amirleri, Siyasi Partilerin Temsilcileri, Sivil Toplum Örgütleri, Kursiyerler ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan yılsonu sergisinde ilk konuşmayı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Salih Gülbay yaptı. Gülbay aylardır el emeği göz nuru ile hazırlanan çalışmaları sergilemekten mutluluk duyduklarını söyledi. Kaymakam Şenol Koca ise sergide emeği geçen herkese teşekkür etti.

Konuşmalar sonrası ekip hep birlikte sergiyi gezdi. Ürünler büyük beğeni toplarken sergi halkoyunları ekipleri tarafından yöresel oyunlar oynaması ve yemek ikramıyla sona erdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız