1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Çay fiyatı yeni sezonda ne olacak?
Çay fiyatı yeni sezonda ne olacak?

Çay fiyatı yeni sezonda ne olacak?

Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce yaptığı açıklamada fiyatların sadece Çaykur'a endeksli olmadığını bu konuda çalışmaların sürdüğünü söyledi.

A+A-

Dilek ASLAN - Çay üreticisi çay fiyatlarının açıklanmasını sabırsızlıkla beklerken bir açıdan da fiyatların emeklerini karşılamasını ve ödemelerin erken olmasını ümit ediyor. Konuyla ilgili Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce yaptığı açıklamada fiyatların sadece Çaykur'a endeksli olmadığını bu konuda çalışmaların sürdüğünü ve en kısa zamanda sonuçlandırılması için çalışıldığını söyledi. Fiyatların belirlenmesinde enflasyon ve benzeri faktörlerin dikkate alındığını kaydeden Ekrem Yüce ”Üreticilerimiz için gece gündüz çalışıyoruz.” dedi.
2007 yılında yapacakları ödeme için de yoğun bir şekilde çalıştıklarını, sivil toplum örgütleriyle, derneklerle çok tartışıldığını, nasıl bir rakamın müstahsili memnun edeceğini düşündüklerini belirten Ekrem Yüce Mayıs ayında alınan ürüne Haziran’ın ilk haftasında ödeme yapmayı planladıklarını belirtti. Yüce ayrıca 2006 yılında yaptıklarını ödeme planını 2007 de devam ettirmeyi düşündüklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum