1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Çay üreticilerine yerinde ziyaret
Çay üreticilerine yerinde ziyaret

Çay üreticilerine yerinde ziyaret

Pazar Kaymakamı Yalçın Sezgin bugün çay üreticilerini ziyaret ederek sorunlarını dinledi ve Pazarspor'a desteklerini istedi.

A+A-

Naci GÜVEN - Çay üreticilerinin sorunlarını yerinde görmek, Pazarspor’a katkıda bulunmalarını sağlamak amacıyla bugün Pazar Kaymakamı Yalçın Sezgin, Pazar Çay Fabrikası Müdürü Mehmet Karaca ve Pazar İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Kavruk, Kocaköprü ile Papatya köylerindeki çay alım evlerini ziyaret ettiler.

Çay Müstahsillerini dinleyen Kaymakam Sezgin, sorunların giderilmesi için yardımcı olacağını ve ilgili yerlere bildireceğini söyledi.

Üreticiler Pazarspor’a her yaş çay sezonunda verilen desteğin devam edeceğini ve bu kulübün yaşatılması gerektiğini de vurguladılar.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Pazar Kaymakamı Yalçın Sezgin, Pazarspor için büyük önem arz eden çay üreticilerinden alınan desteğin devamlılığının sağlanması ve üreticilerin gönüllü olarak bağış yapmaları için çay alım yerlerine form gönderildiğini belirterek,

“Pazarspor bu ilçenin sporda öncüsü, onuru ve gururudur. Tüm Pazarlı üreticilerin kendileri için küçük ama toplandığında Pazarspor’a önemli katkı sağlayacak olan bu desteği esirgemeyeceklerini sanıyorum.

Çünkü şu ana kadar yapılan çalışmalarda hiçbir olumsuzluk yaşanmadı. Ayrıca fabrika müdürleri ve eksperler de olayın takipçisiler. Bu destekle Pazarspor’un daha iyi yerlere geleceğini ve başarılı olacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
11 Yorum