1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. ÇAYELİ BELEDİYE BAŞKANINA SALDIRI
ÇAYELİ BELEDİYE BAŞKANINA SALDIRI

ÇAYELİ BELEDİYE BAŞKANINA SALDIRI

AK Partili Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen’e henüz kimlikleri tespit edilemeyen 15-20 kişilik bir grup tarafından saldırı düzenlendi!

A+A-

Kutlu doğum haftası münasebeti ile Çayeli Kültür Merkezinde düzenlenen kutlu doğum programına katılan Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen, programın gerçekleştiği salondan çıktığı sırada yaklaşık 15-20 kişilik bir grubun saldırısına uğradı.

esmen.jpg

Yumrukların hedefi olan Başkan Esmen, saldırıyı hafif sıyrıklarla atlatırken, olayı engellemek için kalabalık gruba müdahale eden makam şoförü Hasan Esmen’in ise aldığı darbe sonrası kaşı açıldı.

Hasan Esmen’e ilk müdahalesi olay yerine 112 Acil servis ekipleri tarafından gerçekleştirildi.

BAŞKAN AÇIKLAMA YAPTI

Saldırı sonrası açıklama yapan Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen, “Herkes öncelikle sakin olsun. Herhangi bir problem yok. Biz gayet iyiyiz. Şimdilik sizlerden istirhamım herkesin evlerine gitmesi. Ben de birazdan gideceğim. Herhangi bir sıkıntı yok. Olay ile ilgili adli süreç başlamıştır. Gereken her şey yapılıyor. Bundan emin olabilirsiniz. Devletimiz güçlüdür. Bu konuda hiçbirinizin sıkıntısı olmasın. Sizler bunun muhabbetini bile yapmayın. Bütün yetkililer şu anda burada. Sizler rahat olun” dedi.

Polisin saldırı ile ilgili soruşturması sürüyor.

HABERİN VİDEOSU:


ÇAYELİ BELEDİYE BAŞKANINA SALDIRI paylaşan: pazar53

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız