1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. ÇAYELİ DE KALDIRIM İŞGALİNE SON VERDİ
ÇAYELİ DE KALDIRIM İŞGALİNE SON VERDİ

ÇAYELİ DE KALDIRIM İŞGALİNE SON VERDİ

Çayeli Belediyesinin kısa süre önce tretuvarların yayalara açılması ile ilgili yaptığı çağrıya, ilçede bulunan iş yeri sahipleri büyük oranda olumlu karşılık verdi.

A+A-

Rize'nin Çayli İlçesinde geçen hafta başlatılan ve yüzde 95’lere varan uyumun gözlendiği tretuvar uygulamasında, ilçe halkı tarafından çok büyük memnuniyetle karşılandığı ifade edildi.

Bir kısım esnaf ve tüccarların ise yeni döneme geçiş için, bir sure daha zaman tanınması talepleri geldiği belirtildi.

cayel1a.jpg

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen, esnaf ve vatandaşlara teşekkür ederek, "Hemşehrilerimizin büyük bir memnuniyetle karşıladığı "Yaya kaldırımlarını yayalara bırakalım" uygulamamıza başta Sanayi ve Ticaret Odamız ile Esnaf ve Sanatkârlar odamız sahip çıkarak destek verdiler. Bu anlamda belediyemizle birlikte odalarımızın da birinci önceliği halkımızın memnuniyeti olduğu gerçeğini bir kere daha görmüş olduk. Başta odalarımızın başkan ve yöneticileri olmak üzere esnaf ve tüccar kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Uyumda geciken iş yerlerimizin de kısa sure içerisinde uyumlarıyla birlikte Çayeli’mizin tretuvarlarını gerçek sahipleri olan yayalarımıza bırakmış olacağız.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum