1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Çayeli kira artışı yapmayacak
Çayeli kira artışı yapmayacak

Çayeli kira artışı yapmayacak

Çayeli Belediyesi, belediye meclisinin aldığı kararla yeni yılda mülklerinin kiralarına ve diğer hizmetlerinde zam yapmayacak.

A+A-

Belediye meclis toplantısında yapılan görüşmede meclis üyelerinin tamamının oy birliği ile alınan kararla yeni yılda kira gelirleri ve çeşitli işler için alınan harçlara zam yapılmayacağı belirtildi.

Belediyeye ait iş yerlerinin kirası, su ücretleri, iş yeri açma ruhsatı, kanalizasyon bağlantı ücretleri, ilan ücretleri, imar ücretleri, ölçü ve tartı aletleri muayene harcı ve çeşitli harçlardan alınan ücretlerde herhangi bir tarife değişikliğine gidilmeyecek

Yaklaşık üç saat süren toplantı sonrası bir açıklama yapan Belediye Başkanı Rıza Çakır “2010 yılının ilk toplantısını çok verimli bir şekilde gerçekleştirerek halkımızın lehinde kararlara imza attık. 2009 yılı krizini göz önünde bulundurarak herhangi bir zam kararı almadık. Tüm meclis üyelerimize verdikleri destekten ötürü teşekkür ediyorum. Alınan bu kararların Çayeli’ne hayırlı olması diliyorum.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum