1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Çayeli Şahika'nın haklı gururu
Çayeli Şahika'nın haklı gururu

Çayeli Şahika'nın haklı gururu

2007 OKS’de Rize genelinde ilk 31 sırada 7 öğrenci ile başarılı bir grafik ortaya koyan Çayeli Özel Şahika İlköğretim Okulu ilçenin gururu oldu.

A+A-

Ortaöğretim Kurumları Seçme Sınavında (OKS) Çayeli ilçesinden birinciliği elde eden Özel Çayeli Şahika İlköğretim Okulu öğrencisi Emre Altuner, başarıyı yakalamasında okul öğretmenlerinin önemli bir payı olduğunu ifade etti. Altuner, “Ben Şahika’da çok ciddi bir ilgi ile derslerime çalıştım. Özellikle bu yıl öğretmenlerimiz benimle ve sınıfımdaki 24 öğrenci arkadaşımla çok yakından ilgilendiler. Bize kendi başımıza bırakmadılar. Gurup çalışmaları ile birlikte her akşam öğretmenlerimiz bize üç saat etüt yaptılar. Moral ve motivasyon adına okulumuzun çok desteğini gördük. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” Dedi.
 
Başarı yönü ile markalaştıklarını söyleyen Özel Çayeli Şahika İlköğretim Okulu Müdürü Harun Var, “Yıl içersinde olimpiyatlarda göstermiş olduğumuz başarı ile ilçemizi ve ilimizi dünyaya tanıttık. Ortaöğretim Kurumları Seçme Sınavında da (OKS) eğitimde öncü olan ilçemizde okul olarak önemli bir başarı elde ettik. İlçemizin eğitimi her geçen gün artmaktadır. Şahika bu öncülükte Çayeli ilçemize önemli bir katkı sağlamaktadır. Bu yıl da ortalama puanda Rize’nin en başarılı okulu olacağımızı zannediyorum. Öğretmenlerimiz hiç durmadan bir yıl boyunca gece gündüz öğrencileri ile beraber oldular. Biz öğrencilerimize eğitim adına yapabileceğimiz her tür katkıyı yaptığımızı zannediyoruz. Velilerimiz de bu yönde bizi hep takdir ettiler. Ben öğretmenlerime, öğrencilerime ve bizleri devamlı destekleyen velilerimize gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” Diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum