1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Çayeli tünelinde feci kaza: 4 yaralı
Çayeli tünelinde feci kaza: 4 yaralı

Çayeli tünelinde feci kaza: 4 yaralı

Rize'nin Çayeli ilçesindeki tünelin içerisinde meydana gelen trafik kazasında 1'i ağır 4 kişi yaralandı. Tünelde takla atan kamyonet yanarak küle döndü.

A+A-

Hakkı KADIOĞLU - Rize'nin Çayeli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1'i ağır 4 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre Çayeli’nden Pazar istikametine gitmekte olan Tahsin Süslü idaresindeki 53 HA 205 plakalı kamyonet, Çayeli tünelinde duvara çarparak yanmaya başladı.
Kamyonet içerisinde bulunan Sabri Süslü (43), Ersin Süslü (13), Tahsin Süslü (50) ve Yakup Babal (15), yanmakta olan kamyonetten kaza mahallindeki vatandaşların da yardımıyla çıktılar. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürürken, yaralılar Rize Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.
Ağır yaralanan Tahsin Süslü'nün sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu ve Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesine sevk edildiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
27 Yorum