1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Çayeli'nde taş ocağı rezaleti!
Çayeli'nde taş ocağı rezaleti!

Çayeli'nde taş ocağı rezaleti!

Rize’nin Çayeli İlçesi Buzlupınar köyündeki büyük kaya parçasının kopması sonucu bir ev ile 10 dolu arı kovanı yok oldu. 1 ev ise oturulamaz hale geldi.

A+A-

Bengü BİTİŞ - Çayeli ilçesi Buzlupınar köyündeki taş ocağında gerçekleştirilen dinamitle patlatma çalışmaları bir evin ve 10 kovanın yerle bir olmasına sebep olurken bir evde de çatlaklar meydana geldi...
Mağdur Muhammed Küçük, evinin yıkıldığını İstanbul’da öğrendiğini ve hala olayın şokunu yaşadığını ifade ederek, “Köydeki taş ocağında gerçekleştirilen çalışmalar esnasında, yüksek düzeydeki galeri patlaması sebebiyle bizim evin üst kısmındaki kaya parçası hareket etmiş. Ve tabii silindir gibi yıkıp geçmiş evin üstünden. Kış mevsimi sebebiyle ben ve ailem İstanbul’da oturuyoruz. Ancak, köyde de bulunabilirdik. Bu durumda demek ki biz de evimiz gibi bu büyük kaya parçasının altında kalacakmışız. Hala şoktayım İnsanların can emniyeti bu kadar basit olmamalı” dedi.
 
Evinin dış tarafında 10 adet dolu arı kovanının bulunduğunu da ifade eden Küçük “Ne ev ne de kovan hiç bir şeyim kalmadı. İçinde arı bulunan 10 kovanım yerle bir oldu. 6 kardeşimle ortak olan baba evinde de derin çatlaklar var. Bu ev de diğer patlamalarda benim evim gibi yerle bir olur” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız