1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. Çaykara'da kaza: 3 ölü 16 yaralı
Çaykara'da kaza: 3 ölü 16 yaralı

Çaykara'da kaza: 3 ölü 16 yaralı

Sabah saatlerinde Türkiye gündemine 5 kişinin kaleşnikoflu saldırı sonucu öldürülmesi olayıyla giren Çaykara'da akşam saatlerinde de trafik terörü can aldı.

A+A-

Trabzon'un Çaykara İlçesi'nde bugün akşam saatlerinde meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında 3 kişi öldü, ilk belirlemelere göre 16 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, ilk kaza ilçenin Köknar Köyü'nde meydana geldi. Köknar Köyü'nden Bayburt'un Günbuldu Yaylası'na gitmekte olan Turan Bayraktar yönetimindeki plakası tespit edilemeyen kamyonet, uçuruma yuvarlandı. Kazada kamyonet sürücüsü Turan Bayraktar ile Nuri ve Emine Çakıral çifti hayatlarını kaybederken, Mehmet Oğuz yaralandı.
Diğer kaza ise ilçenin Uzungöl Beldesi'nde meydana geldi. Uzungöl'den Çaykara'ya dönmekte olan sürücüsü ve plakası belirlenemeyen bir minibüs dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu şarampole yuvarlandı. Kazada ilk belirlemelere göre, 15 kişi çeşitli yerlerinden hafif şekilde yaralanırken, Of Devlet Hastanesi ve Trabzon'daki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız