1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Çaykur çalışanı promosyon istiyor
Çaykur çalışanı promosyon istiyor

Çaykur çalışanı promosyon istiyor

Çaykur çalışanları, maaşlarını aldıkları bankaların bunun karşılığında kendilerine promosyon ödemesi için çalışma başlattı.

A+A-

Çaykur'da çalışan yaklaşık 16 bin işçi, bağlı bulundukları Tek-Gıda İş Sendikası'nı ziyaret ederek Rize Bölge Başkanı Naci Bayraktar ile görüştü. İşçi sözcüleri ziyarette, diğer birçok kurumda çalışanların maaşlarını aldıkları bankalardan çeşitli promosyonlar aldığını hatırlatarak, Çaykur'da çalışan işçiler olarak kendilerinin de maaşlarını aldıkları bankalardan promosyon almak istediklerini dile getirdi.
Tek-Gıda İş Sendikası Rize Bölge Başkanı Naci Bayraktar ise işçilere yaptığı açıklamada, konunun çözülme aşamasında olduğunu kaydederek, "Biz konuyla ilgili emsal teşkil etmesi açısından bir dava açmayı düşünüyorduk. Ama buna gerek kalmadı. Banka temsilcileri Çaykur ile görüşerek, bankalarından maaş alan çalışanlara promosyon ödemeyi kabul etti. Ancak ne kadar promosyon ödeneceği konusunda şu anda bir şey söyleyemeyeceğiz. Görüşmeler sürüyor" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız