1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Çaykur raftingde 2'nciliğe üzüldü
Çaykur raftingde 2'nciliğe üzüldü

Çaykur raftingde 2'nciliğe üzüldü

Dün yapılan rafting Yarışmasında ikinci olan Çaykur, 36 saniyeyle kaçırdığı birinciliğin üzüntüsünü yaşıyor. Genel Müdür Yüce daha çok çalışma istedi.

A+A-

Pazar günü yapılan Rize 4. Valilik Rafting Kupasında birinciliği 36 saniyeyle kaçırarak 2. olan Çaykurspor Rafting Takımı kazandıkları kupayı Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce’ye sundular. Genel Müdür Ekrem Yüce yaptığı konuşmada; “Türkiye birincisi olmak isteriz ama en azından Rize’de birinciliği elde etmek gerekiyor. Çaykur’a da bu yakışır. Ama sonuçta bu bir yarış ve kazanan da olacak kaybeden de. Bizim kazanana da kaybedene de saygımız var. Hepsini takdir ediyoruz. Ama Çaykur’un farkını hissettirmemiz lazım. Bunun için daha fazla çalışmalıyız. Çok daha gayretli çalışırsanız rakipleriniz de o kadar gayretli çalışır. Bu da bize il olarak Türkiye şampiyonluğunu getirir. Bizim gayemiz Rize şampiyonası değil. Burada hepimiz kardeş kulübüz. Rize’de kim birinci olursa sonuçta biz birinci oluyoruz. Kulübün adı fark etmez. Türkiye şampiyonluğunu il olarak alabilmemiz için çok daha rekabet içinde olmamız lazım. Bu tatlı rekabet ne kadar artarsa başarı da o oranda yükselir.” Dedi.
Takım kaptanı Rıza Avcı’dan ikincilik kupasını alan Genel Müdür Ekrem Yüce; “Bu kupa bizim için büyük bir mutluluk. Ben tüm takımı bu kupayı kazandıkları için kutluyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız