1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. ÇAYKUR yönetimi, Pazar'daki iftarda kaynaştı
ÇAYKUR yönetimi, Pazar'daki iftarda kaynaştı

ÇAYKUR yönetimi, Pazar'daki iftarda kaynaştı

Pazar Nakliyeciler Kooperatifinin düzenlediği iftar programı, Çaykur Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim ve genel müdür yardımcıları ile daire başkanlarının da katılımıyla Pazar'da gerçekleşti.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Çaykur yönetiminin tam kadro katıldığı iftar programı Pazar’da gerçekleşti.

cayk1-001.jpg

Çaykur Genel Müdür vekili Yusuf Ziya Alim, genel müdür yardımcıları, daire başkanları, fabrika müdürleri ve programın tertipçisi Pazar nakliyeciler Kooperatifi başkanı Turan Karahan ve yönetim kurulu üyeleriyle çok sayıda davetlinin katılımıyla Zuğa Restoran’da gerçekleşen iftar programı, Çaykur ailesinin kaynaşmasına sahne oldu.

cayk3.jpg

Son derece sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen programda, bir süre önce Genel Müdürlük görevine vekâleten atanan Yusuf Ziya Alim ile yönetim kadrosu, Pazar’daki nakliyeci ve Çaykur mensuplarıyla sohbet etti. Dua ile iftarını açan Çaykur ailesi, program sonrası aile fotoğrafı çektirdi.   

cayk2-001.jpg

cayk4.jpg

cayk5.jpg

galeri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
10 Yorum