1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Çaykur'a girme sevinci yarım kaldı
Çaykur'a girme sevinci yarım kaldı

Çaykur'a girme sevinci yarım kaldı

Çaykur'un işçi alımları için gerçekleştirdiği kurada numarası okununca havalara uçan Başbakan Erdoğan'ın akrabası, listeye bakınca yıkıldı!

A+A-

Muhammet KAÇAR - Çaykur tarafından yapılan işçi kura çekimi sırasında salonda bulunan Ramazan Erdoğan adlı vatandaş kendi numarası torbadan çıkınca işe girdiğini sanıp büyük sevinç yaşamıştı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın akrabası olan Ramazan Erdoğan, Fabrikaya gidip listeleri kontrol edince isminin yedekler listesinde olduğunu gördü. Büyük hayal kırklığı yaşayan Erdoğan’ın kura çekimi sırasında yaşadığı sevinç yarım kaldı.
Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR), Rize’deki 33 çay fabrikasında nitelikli eleman ihtiyacını karşılamak amacıyla geçtiğimiz Cuma günü 15 bin müracaat arasında kura ile bin 62 kişiyi işe almıştı. Kapalı Spor salonunda noter huzurunda yapılan kura çekimini vatandaşlar da yerinde izlemişti. Kura sırasında torbadan “18” rakamı çıkınca salonda bulunan Ramazan Erdoğan adlı vatandaş yerinden fırlayarak “Allah’ım sen büyüksün, sana şükürler olsun, işe girdim, 12 yıldır sevdiğim vardı evlenemiyordum, ama şimdi evleneceğim” diyerek gözyaşlarına boğulmuştu. Büyük sevinç yaşayan Erdoğan salonda bulunan herkesi duygulandırmıştı.
Kura sonrası kazananların ve yedeklerin isim listeleri fabrikalara asılmaya başlandı. Listeleri kontrol eden Ramazan Erdoğan, kendi isminin 6. yedek olduğunu öğrenince büyük şok yaşadı. Erdoğan işe girmek için müracaat ettiği Güneysu ilçesi Ulucami çay fabrikası 9 kişi işe alacaktı. Erdoğan’ın “18” numarası ise torbadan 15. sırada çıkınca ilk 9 kişi işe girdi diğerleri ise yedekte kaldı. Fakat Ramazan Erdoğan kura çekiminin yapılacağı salona geç geldiği için numarasının kaçıncı sırada çıktığını takip edemediğini söyledi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın dedesi ile kendi dedesi kardeş olan Ramazan Erdoğan numarası çıkınca işe girdiğini düşünerek büyük sevinç yaşadığını söyledi. Erdoğan “Yaşadığım sevinç yarıda kaldı. Çok büyük üzüntü yaşıyorum. İşe girdiğimi sanmıştım. Herkes beni tebrik etmişti. 12 yıldır sevdiğim bir kız vardı. İşsiz olduğum için evlenemiyordum. Şimdi evleneceğimi düşünmüştüm ama yine olmayacak.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum