1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Çaykur'dan promosyon müjdesi
Çaykur'dan promosyon müjdesi

Çaykur'dan promosyon müjdesi

Çaykur çalışanlarının maaşlarını aldıkları banka şubelerinden ödenen promosyonların bundan böyle maaş sahipleri tarafından tahsil edileceği açıklandı.

A+A-

Göktürk FIRAT - Çaykur çalışanlarının maaş ödemesi karşılığında bankalar tarafından verilen promosyonların kuruma ödenmesine tepki gösterilmesi üzerine Çaykur Genel Müdürlüğü yeni bir düzenlemeye gitti. Konuyla ilgili Çaykur'dan yapılan yazılı açıklamada, Vakıflar Bankası, İş Bankası ve Akbank ile yapılan anlaşma gereği personel maaşlarının bu bankalar vasıtasıyla ödenmesi hususunda protokol imzalandığı ve bu protokollerde promosyon adı altında bazı ödemelerin de yer aldığı kaydedildi. Kurum tarafından alınan bu promosyonların bundan böyle kurum çalışanları tarafından alınması için ilgili bankalarla görüşmede bulunulduğu belirtilen açıklamada, "Ancak ilgili bankalar, sözleşmeleri devam eden ünitelerle sözleşme bitim tarihlerinden sonra protokol yapabileceklerini beyan etmişlerdir. Fabrika müdürlüklerimiz, yeni sözleşme yapılırken çalışanların lehine bankalardan promosyon verilmesi hususunu dikkate alarak değerlendirmede bulunacaklardır. Bankalarla yapılan ve yapılacak anlaşmaların her fabrika müdürlüğü tarafından ayrı ayrı imzalanacağı hususu kamuoyunun ve ilgililerin bilgisine sunulur" denildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum