1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Çaykurspor'dan miniklere eğitim
Çaykurspor'dan miniklere eğitim

Çaykurspor'dan miniklere eğitim

Çaykurspor, 4 antrenör eşliğinde yaklaşık 150 minik futbolcu adayına Ekrem Orhon sahasında haftanın 3 günü eğitim veriyor.

A+A-

Çaykurspor yaz futbol okulu çalışmalarına 1995/1999 yaş grubu miniklerin katılımıyla devam ediyor.
Ekrem Orhon futbol sahasında haftada üç gün Çaykurspor Antrenörleri eşliğinde yapılan çalışmalar büyük bir neşe içinde geçiyor.
Çaykurspor Başkanı, Çay İşletmeleri Genel Müdürü Ekrem Yüce “Gençlerimize kurum olarak çok önem vermekteyiz. Bedenen ve ruhen sağlıklı olmaları gelecekte kurumumuz ve Türkiye’miz için dünyada isim yapan, ülkemize önemli dereceler kazandıran sporcular olmaları için uğraşıyoruz." dedi

Genel Müdür Yüce, 7 branşta yürüttükleri sportif faaliyetlerin en önemlilerinden birisinin de Çaykurspor futbol takımı olduğunu vurgulayarak, "Her yıl eğitim ve öğretim sezonu açılışına kadar, kuruluşumuzun bünyesinde bulunan dört futbol antrenörümüz tarafından bu minik yavrularımız eğitilmektedirler. Minikler, büyük bir sevgi ve özveri içerisinde hem ilgi duydukları futbolu öğreniyor, hem de adeta tatil yaparak, arkadaş çevrelerini geliştirerek futbol eğitimi almaktadırlar. Bu yavrularımıza kulübümüzün formalarını veriyoruz. Üç ayrı grupta haftada üç gün çalışma yapan bu miniklerimiz ayrıca çalışmalarını tamamlayınca minikler ligine hocaları tarafından seçileceklerdir. Halen aileler minikler futbol okuluna çocuklarını ücretsiz gelip kayıt yapabilirler. Şu anda 150 minik yavrumuz yaz futbol okullumuzda eğitim görmektedir. Bu yavrularımız inşallah geleceğin en önemli futbolcuları olacaklardır.” diye konuştu.

Çaykurspor Yaz futbol okulunun Antrenörlüklerini, Ahmet Özkaya, Abdurrahman Serdar, Özgün Kutlu ve Turgay Kazancı yürütüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız