1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Çaykur'un yeni işçileri için başvuru
Çaykur'un yeni işçileri için başvuru

Çaykur'un yeni işçileri için başvuru

Çaykur kurasında işe girmeye hak kazanan bin 500 işçi için başvuru süreci başladı. Ay sonuna kadar başvuramayanların yerine yedekler alınacak.

A+A-

Dilek ASLAN - Çaykur Genel Müdür Vekili Yunus Kaldırım Çaykur’a alınacak nitelikli personel için açıklamalarda bulundu. Kaldırım yaptığı açıklamada geçtiğimiz aylarda noter huzurunda yapılan kura çekiminden sonra işe girmeye hak kazanan bin 500 işçinin başvurularını 01–31 Mayıs tarihleri arasında yapabileceklerini ifade ederek, “Kurumumuza kura çekimi ile 500 çay eksperi, 500 teknik eleman ve 500 nitelikli işçi alımı gerçekleştirdik. Bu kurada hak sahibi olanlar 01–31 Mayıs tarihleri arasında fabrikalarımıza başvuracaklar." dedi.
 Başvuruları zamanında yapmayan hak sahiplerinin yerine yedeklerin takviye edileceğini de açıklayan Kaldırım: "Fabrikalarımıza girmeye hak kazanan kişiler eğer başvuru yapmazsa birinci yedekten başlayarak lazım olan personeli fabrikalarımıza alacağız. Fabrikalarımıza girmeye hak kazanan işçilerin başvuru sonrası Genel Müdürlüğümüz bu işçilerin ne zaman işe gireceklerini kendilerine bildirecek” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız