1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Çayspor hentbolda esiyor
Çayspor hentbolda esiyor

Çayspor hentbolda esiyor

Türkiye 1. Hentbol Ligi 4. Grup'ta mücadele eden Çaykur Çayspor ligin 7. haftasında 7 galibiyet alarak lider olmanın keyfini yaşıyor.

A+A-

Dilek ASLAN - Çaykur Hentbol takımı Antrenörü Yakup Durmuş hedeflerinin önce grubu birinci bitirip ardından Play Off’tan çıkarak Türkiye hentbol süper ligine yükselmek olduğunu söyledi. Hentbolun Rize’de sevilen bir spor dalı olduğuna vurgu yapan Durmuş “Biz de sezon öncesi iyi bir takım oluşturduk. Özellikle iç sahada oynadığımız maçlarda taraftarlarımız bizi yalnız bırakmıyor. Ortaya koyduğumuz zevkli ve güzel maçlarla taraftarımızın yüzünü güldürüyoruz. Bu sezona başlamadan belirli hedeflerimiz vardı. Şu an hedeflerimize adım adım yaklaşıyoruz. İlk olarak grubu birinci bitirmek istiyoruz. Şu anda lider durumdayız. Bu sezon ilk olarak Play Off’a kalacağız. Ardından da süper lige çıkacağımıza inanıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum