1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. ÇayTv'deki yayın sonrası öldürüldü
ÇayTv'deki yayın sonrası öldürüldü

ÇayTv'deki yayın sonrası öldürüldü

Çay TV'nin İstanbul stüdyolarında canlı yayına katıldıktan sonra aracıyla pusuya düşürülen bağımsız aday hayatını kaybetti. 3 kişi gözaltına alındı.

A+A-

Olay Kağıthane Çobançeşme mevkiinde meydana geldi. Seçim çalışması nedeniyle katıldığı Çay TV'deki canlı yayın programdan çıkan İstanbul Bağımsız milletvekili adayı Şeyranlıoğlu, yanındaki 4 kişi ile birlikte geçici plakalı bir jiple Alibeyköy'e doğru yola çıktı. Çobançeşme mevkiinde ilerlemekte olan Şeyranlıoğlu'nun aracına sağ yanından geçen, siyah renkli BMW marka olduğu iddia edilen bir araçtan ateş açıldı.


Kurşun yağmuruna tutulan Şeyranlıoğlu ve 4 arkadaşı yaralandı. Saldırı sonucu ağır yaralan Şeyranlıoğlu, Özel Haliç Hastanesi'ne kaldırılırken, diğer yaralılar ise Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi, Okmeydanı Hastanesi ve Memorial Hastanesi'nde tedavi altına alındı. İlk müdahalesi Haliç Hastanesi'nde yapılan Şeyranlıoğlu, daha sonra Memorial Hastanesi'ne sevk edildi. Şeyranlıoğlu'nun göğsünün alt kısmından giren 2 kurşun nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenildi.

Kazada yaralanan Savaş Memiş, şöfor Yakup Aydın Çapa ve Şeyranlıoğlu'nun özel kalem müdürü Derya Uçar'ın durumun iyi olduğu belirtilirken, Şeyranlıoğlu'nun 10 yıldır görmediği öğrenilen ilk eşinden olan kızı Öznur Şeyranlıoğlu'nun ise olaydan yara almadan kurtulduğu iddia edildi. Şeyranlıoğlu'nun vefatını haber alan kızı Öznur ve diğer yakınları ise Memorial Hastanesi önünde sinir krizleri geçirdi.

İstanbul Bağımsız Milletvekili Adayı Tuncay Şeyranlıoğlu'nun Giresun doğumlu olduğu ve düğün salonu işletmeciliğinin yanı sıra bir dönem Alibeyspor Kulübü'nde başkanlık yaptığı bildirildi.

FAİLLER YAKALANDI

Olayın ardından çalışmalarını derinleştiren polis ekipleri, görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda, siyah renkli bir jipi aramaya başladı. Alibeyköy istikametine kaçtığı belirtilen jip, içinde bulunan 3 şahıs ile birlikte Piyale Paşa Bulvarı'nda yakalanarak gözaltına alındı.

Şeyranlıoğlu'nun öldürülmesi olayına karıştıkları öne sürülen B.D., F.D., F.Y. isimli şahıslar, peşlerine düşen polis ekiplerinden, 34 CKH 10 plakalı araçları ile kaçmaya başladı. Sivil ekiplerin "dur" ihtarına uymayan şüpheliler, Piyale Paşa Bulvarı üzerinde araçlarıyla birlikte yakalanarak, sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne girişleri sırasında şahıslar, gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakırken, içlerinden biri "Önce polise, sonra basın mensuplarına konuşacağım" dedi. Polis, şüphelilerin içinde bulunduğu aracı incelenmek üzere Asayiş Şube Müdürlüğü otoparkına çekti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız