1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Cep telefonu cebinde patladı!
Cep telefonu cebinde patladı!

Cep telefonu cebinde patladı!

ABD’de, cep telefonu pantolonunun cebinde patlayan bir kişi, bedeninde meydana gelen ikinci ve üçüncü derece yanıklar sonucu hastanelik oldu.

A+A-

Luis Picaso adlı kişinin, California’da kaldığı otel odasında yangın çıkmasına da yol açan cep telefonu patlaması, otelde 75 bin dolarlık zarara neden oldu. ABD’nin California eyaletine bağlı Vallejo kentinde, cep telefonu, pantolonunun cebindeyken patlayan Luis Picasso, vücudunda meydana gelen ikinci ve üçüncü derece yanıklardan dolayı hastanelik oldu. Amerikan gazetelerindeki haberlere göre, otel odasının banyosundaki lavabo başında temizlik yapan Luis Picaso’nun cep telefonu, pantolonunun cebinde birden patladı. Patlayan cep telefonu, 59 yaşındaki adamın polyester ve naylon karışımı giysilerinin alev almasına yol laçtı. Bir anda alevler içinde kalan Picaso, vücudunun üst bülümünde, sırtında, sağ bacak ve kolunda oluşan ikinci ve üçüncü derece yanıklar yüzünden, California Universitesi Davis Tıp Merkezi’ne kaldırıldı.
Otel odasında plastik sandalyenin de tutuşmasına yol açan cep telefonu kaynaklı alevlerin odanın yangın söndürme sistemini devreye sokmasıyla, talihsiz adamın kazayı ucuz atlattığı belirtildi. Vallejo İtfaiye Müdür Yardımcısı Kurt Henke, yaptıkları araştırmada, Picaso’nun üzerinde kibrit ya da başka alev alıcı madde bulunmadığının belirleindiğini açıkladı. Ancak telefon marka ve modeline ilişkin bilgi vermedi. Cep telefonu patlamasının otel odasında çıkardığı yangın sonucu, otelin 75 bin dolarlık zarara uğradığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız