1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Cevat Çiçek kendinden emin
Cevat Çiçek kendinden emin

Cevat Çiçek kendinden emin

Milliyetçi Hareket Partisi Rize ikinci sıra milletvekili adayı Cevat Çiçek seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

A+A-

Naci GÜVEN - MHP Rize 2'inci sıra Milletvekili Adayı Cevat Çiçek doğduğu yer olan Rize’nin Pazar ilçesine özellikle ağırlık vererek buradan yüksek oranda oy beklediğini belirtti.
Aday Çiçek, Pazar İlçe Başkanı Mutlu Kadıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte her sabah ilçe esnafıyla sabah kahvaltısında bir araya geliyor.

Rize’nin problemlerini bildiğini ve çözmek için hemşerilerinden yetki istediğini belirten milletvekili adayı Cevat Çiçek,

“Uzun yıllar bürokraside önemli mevki ve makamlarda devletime ve milletime hizmet ettim. Her zaman hak ve hukuk kurallarına uydum ve memuriyet süremi başı dik, alnı açık olarak başarıyla tamamladım. Görevde olduğum süre içersinde Rize’nin sevdalısı olarak neler yapabileceğim düşüncesini hep öne çıkardım. Birçok imkânlardan Rize’min de istifade etmesi için çalıştım. Şimdi ise tüm birikimimle sizlere hizmet etmek için Rize’den MHP milletvekili adayı oldum. Halk MHP'nin iktidar olmasını çok istiyor. Halkımızın da istediği gibi 22 Temmuz'da iktidar olacağız” diye konuştu.
 
Rize halkının 22 Temmuz genel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi'ni tercih edecekleri konusundaki inancının tam olduğunu söyleyen Cevat Çiçek “Bu moral ve motivasyonla gece gündüz seçim çalışmalarına devam edeceğiz. Allah'ın izniyle seçimden sonra da milletimize hizmet etmek için var gücümüzle çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Cevat Çiçek ayrıca 23 Temmuz sabahının Milliyetçi Hareket Partisi’nin iktidar günü olduğunu ve sıkıntıların geride kalacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
19 Yorum