1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Çevreyi, uyarı tabelaları koruyacak
Çevreyi, uyarı tabelaları koruyacak

Çevreyi, uyarı tabelaları koruyacak

Güneysu ilçesinde ilköğretim okulu öğrencileri arasında düzenlenen yarışmada ilk 10'a giren sloganlar, dere kenarlarında uyarı levhası oldu.

A+A-

Yeşilköy Türkoğlu İlköğretim Okulu öğrencileri ile Güneysu Belediyesi’nin işbirliğiyle gerçekleştirilen çevre projesi kapsamında dere kenarlarına üzerinde ilginç sloganların bulunduğu tabelalar asılıyor. “Dereyi temiz tut ki, torunun balık görsün” , “Nefesimiz doğanın nefesi kadardır”, “İnsanları sigara, dereleri çöp kurutur” gibi ilginç sloganların yer aldığı tabelalar yol ve dere boylarında tespit edilen mevkilere dikildi.

Projesi İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ömer Yanık’a ait olan çevre ve derelerin temizliği konulu tabelalar Güneysu Kaymakamı Murat Dikbaş, Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Külünk'ün katıldığı törenle açıldı.

Projenin amacının doğal çevre ve derelerin kirlenmesini önlemek olduğunu söyleyen okul yetkilileri, bu bağlamda yol üzerinde ahşap tabelalar yapılarak konunun özüne de sadık kaldıklarını ifade ettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum