1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. CHP adayları Hemşin ve Çamlıhemşin'de
CHP adayları Hemşin ve Çamlıhemşin'de

CHP adayları Hemşin ve Çamlıhemşin'de

CHP Rize Milletvekili Adayları, ilçe gezilerini sürdürüyor. Adayların bugünkü durağı Hemşin ve Çamlıhemşin ilçeleri oldu.

A+A-

Bugün Hemşin ve Çamlıhemşin ilçelerinde vatandaşlarla bir araya gelen CHP Adayları Kenan Bıyık, Tahsin Ocaklı ile Candan Eyüboğlu; halkın sorunlarını dinleyip, 7 Haziran’da CHP iktidar olduğunda yapacaklarını anlattılar.

chp7.20150424200151.jpg

EMEKLİLERE ÇİFTE İKRAMİYE

CHP iktidarında en düşük emekli maaşının 1.500 TL olacağını, ayrıca Ramazan ve Kurban bayramlarında iki ikramiye verileceğini söyleyen CHP Rize Milletvekili Adayları, emeklilerin CHP iktidarında 'Yaşanacak Bir Rize’de rahat bir nefes alacağını söylediler.

chp3.20150424200217.jpg

Hemşin ve Çamlıhemşin ziyaretlerinde emeklilerin büyük ilgi gösterdiği CHP Milletvekili adayları, CHP’nin sadece emekliler için değil; toplumun tüm kesimlerini rahatlatacak, esnafı, çiftçiyi, köylüyü, kadın ve gençleri de kapsayan, üzerinde uzun mesai harcanarak ortaya konulan seçim bildirgesinin, Türkiye’nin vizyon belgesi olduğunu ifade ettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
12 Yorum