1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. CHP'DEN ARDEŞEN'DE TABELA TEPKİSİ
CHP'DEN ARDEŞEN'DE TABELA TEPKİSİ

CHP'DEN ARDEŞEN'DE TABELA TEPKİSİ

TADİLAT YAPILAN BANKA ŞUBESİNİN TABELASINDAKİ T.C. İBARESİNİN ÇIKARILDIĞINI GÖREN CHP'LİLERT DURUMA TEPKİ GÖSTERDİ

A+A-

Rize'nin Ardeşen ilçesinde bir süre önce başlatılan bir banka şubesinin tadilat çalışmaları tamamlanırken şubenin yenilenen tabelasında ’TC’ ibaresinin olmamasına CHP ilçe teşkilatı tepki gösterdi.

CHP Ardeşen İlçe Başkanı Rauf Kemal Ural, CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Buçan, CHP’li Belediye Meclis üyeleri, partililer ve vatandaşlar banka şubesindeki tabelada yer alan T.C ibaresinin kaldırılması üzerine banka önünde basın açıklaması yaptı.

bank1.jpg

CHP İlçe Başkanı Rauf Kemal Ural, söyleyecek bir söz bulamadığını belirterek "Çok acı bir durumla karşı karşıyayız. İktidar partisi göreve geldiği günden bu yana Türkiye Cumhuriyeti düşmanlığı yapıyor. Rize’nin diğer ilçelerindeki banka tabelalarında T.C ibaresi yer alıyor ancak, Ardeşen’deki banka şubesinde bu ibarenin olmaması bizleri üzüyor. Gerekli başvuruyu banka müdürlüğüne ilettik. Yazımızın olumlu sonuçlanmasını bekliyoruz. Banka yönetimi olumsuz bir yanıt verirse, T.C ibaresini biz yapıştıracağız” dedi.

Öte yandan, CHP’nin tepkisini bazı vatandaşlar yerinde bir tepki olarak yorumlarken, bazı vatandaşlar logo dikkatlice incelendiğinde T.C ibaresi taşıdığını ifade ederek tepkinin yersiz olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
10 Yorum