1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. CHP'nin Rize'deki bombası Yılmaz ailesi mi?
CHP'nin Rize'deki bombası Yılmaz ailesi mi?

CHP'nin Rize'deki bombası Yılmaz ailesi mi?

MHP Rize İl Başkanı Cem Kazmaz, CHP’nin Mesut Yılmaz’a sadece “Genel Başkanlık” teklifi götürebileceğini söyledi.

A+A-

Rize’de genel seçim hazırlıkları erken başladı.

Partiler aday belirleme sürecini hızlandırıyor. İktidar partisinden henüz ses çıkmazken muhalefet partilerinin aday adayları seslendirilmeye başlandı.

MHP’nin Rize’den MHP Rize İl Başkanı Cem Kazmaz’ı aday göstermesi beklenirken, CHP’nin ise eski Başbakan Mesut Yılmaz veya oğlu Yavuz Yılmaz’ı aday göstereceği ileri sürüldü.

MHP Rize İl Başkanı Cem Kazmaz yaptığı yazılı açıklamada, Yılmaz ailesi ile ilgili adaylık söylentilerini değerlendirdi.

Kazmaz, Yılmaz ailesinin adaylığı yönündeki haberlerin gerçek olduğuna inanmadığını belirterek, “Bu asılsız haberleri kaleme alanların maksatlı ve ortalığı bulandırmak, seçmen üzerinde aldatıcı algılar yaratmak istedikleri kuşkusuz olmakla beraber bu şekilde sağda bir partinin Genel Başkanlığı'nı yapmış Başbakanlık makamlarında bulunmuş değerli bir şahsiyetinin adının CHP'nin hiç bir zaman milletvekili çıkaramayacağı Rize'mizden düz milletvekili adaylığı ile anılmasının da en hafif tabiri ile densizlik olduğu bir gerçektir. Sayın Mesut Yılmaz'a CHP tarafından yapabilecek yegane teklif Genel Başkanlıktır! Bunun da ben bir Rizeli olarak en yerinde olanı olduğunu düşünüyorum” dedi.

KAZMAZ’DAN CHP’YE SERT ELEŞTİRİ
Kazmaz yaptığı açıklamada CHP’ye sert eleştirilerde bulunarak, “Türk siyasetinde PKK ve bölücü uzantısı olduğu bilinen partiler ile ilk işbirliğine imza atmış, onların adaylığını üstlenmiş kişi olan Murat Karayalçın ve PKK taziye çadırlarının baş tacı, misafiri Mehmet Bekaroğlu ile Y-CHP'nin Türkiye'de başarı araması ile Sahra Çölünde yeşil Rize yaylalarını aramanın da eşdeğer olduğu kuşkusuzdur. Bu konuda CHP'ye oy veren değerli vatandaşlarımıza büyük Önder Atatürk'e haince dil ve kalem uzatan havuz medyası gazetenin önünde sadece Ülkücülerin protesto gösterisinde bulunduğunu, başta İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın ve Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu olmak üzere bu konuda Y-CHP'nin ortalıklarda görünmediğini hatırlatmak yeterli olacaktır. Bu tepkiyi göstermedikleri gibi Ermeni soykırımı iddialarına destek vererek ‘biz Ermeniyiz’ dövizleri açmışlardır. Tüm ülkemizde olduğu gibi Rize'mizde de seçim AK Parti ile MHP arasında geçecektir. Zira MHP Türk milletinin son kalesi ve son umududur” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
11 Yorum